SporttiOravat esittely

Saat kauttamme kattavasti liikunta- ja hyvinvointipalvelut sisältäen kestävyysvalmennuspalvelut, kuntotestit, sporttileirit, hieronnat, talvisin suksihuollot, juoksu- ja hiihtokoulut sekä työhyvinvointipalvelut.

SporttiOravat ovat Maija ja Jani Oravamäki. Yritys on oululainen ja perustettu vuonna 2017.

Jani Oravamäki (Kuva: Touho Häkkinen)

Olen valmentanut kestävyysurheilijoita lähes parinkymmenen vuoden ajan. Olen koulutukseltani kuntohoitaja ja tehnyt töitä hyvinvointi- ja terveysalalla vuodesta 1997.

Olen harrastanut kestävyysurheilua pienestä pitäen. Kilpailen edelleen maastohiihdossa, triathlonissa sekä maantie- ja maastopyöräilyssä. Olen saavuttanut veteraanien MM-hiihdoissa kuusi henkilökohtaista mitalia. Olen myös kilpaillut puuvenesoudussa.

Maija Oravamäki

Olen suorittanut valmentajan ammattitutkinnon. Olen kouluttautunut myös personal traineriksi.

Olen kilpaillut useissa eri kestävyyslajeissa koko ikäni. Parhaimpina saavutuksiani ovat MM- ja EM-edustukset maratonilla, SM-mitalit kestävyysjuoksussa, talvitriathlonissa sekä joukkue SM-mitalit maastohiihdosta sekä maantiepyöräilystä. Olen saavuttanut MM-mitaleita myös talvitriathlonissa yleisessä sarjassa sekä maastohiihdossa veteraanisarjoissa. Havaijin Ironman-kisaan pääsin vuonna 2016 ja sen jälkeen olen kilpaillut muun muassa polkujuoksun MM-kisoissa sekä pitkissä vuorijuoksuissa.

Päivitämme viimeisimmät kuulumisemme Sporttioravien Facebook-sivuillemme ja Instagram-tilille.